Menu

Witamy

Jesteśmy po to,

aby stworzyć warunki wychowawcze i edukacyjne,

zapewniające wspomaganie oraz ukierunkowanie rozwoju

wszystkich dzieci zgodnie z ich wrodzonym potencjałem

i możliwościami rozwojowymi.

Skutecznie przygotowujemy dzieci do podjęcia nauki

na dalszych etapach edukacyjnych

i radzenia sobie w życiu społecznym.

Ważne ogłoszenia

REKRUTACJA

8 kwietnia 2016r. wyniki rekrutacji dzieci do przdszkola

07/04/2016

czytaj więcej

12 KWIETNIA 2016r. ZDJĘCIA DLA DZIECI

04/04/2016

czytaj więcej

HARMONOGRAM REKRUTACJI

18/03/2016

czytaj więcej

Jadłospis

Śniadanie

Płatki ryżowe na mleku, herbata z cytryną, chleb żytni z ziarnami słonecznika z masłem, szynką z pieca, twarożkiem z rzodkiewką i szczypiorkiem, ogórkiem świeżym. 1,7

II Śniadanie

½ gruszki, marchew do chrupania.

Obiad

Zupa żółta (fasolka szparagowa, kukurydza, papryka) z mięsem drobiowym i zacierką, natka pietruszki, kotlet jajeczny, ziemniaki, koperek, surówka z kapusty, pomidorów z jogurtem, sok jabłkowy, 1/3 pomarańczy. 1, 3,7,9

Podwieczorek

Kasza manna na mleku z malinami, ciasteczka owsiane 1, 7

Śniadanie

Dzień wolny od zajęć

II Śniadanie

Dzień wolny od zajęć

Obiad

Dzień wolny od zajęć

Podwieczorek

Dzień wolny od zajęć

Śniadanie

Płatki owsiane na mleku, herbata z żurawiny i miodem, bułka grahamka z masłem, serem żółtym, kabanosy drobiowe, papryka, pomidory cherry. 1, 7

II Śniadanie

½ jabłka, kalarepka do chrupania.

Obiad

Krem z zielonego groszku na wywarze mięsno-warzywnym, polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym, makaron pełnoziarnisty, surówka colesław, 100 % sok pomarańczowy, winogrona. 1, 7,9,11

Podwieczorek

Herbata z cytryną i miodem, twarożek z truskawkami, wafle pszenno-ryżowe. 1, 7

Śniadanie

STÓŁ SZWEDZKI Kawa zbożowa na mleku, herbata, chleb ziarnisty, pszenno-żytni ,masło, salami, jajo gotowane, ogórek kiszony, pomidor. 1,3,7,11

II Śniadanie

½ banana.

Obiad

Zupa selerowa na wywarze mięsno-warzywnym z ryżem, natka pietruszki, stek z szynki z cebulką, ziemniaki, koperek, marchew z pasternakiem gotowana na parze, surówka z kalarepy i jabłek z jogurtem, 100% sok z ananasa. 3,7,9

Podwieczorek

Jogurt owocowy, chałka z masłem, rodzynki, mandarynka. 1, 7

Śniadanie

Kasza manna na mleku, herbata owocowa z miodem, chleb jęczmienny, razowy z masłem, piersią wędzoną z indyka, serkiem kremowym , rzodkiewka, ogórkiem świeżym. 1, 7.

II Śniadanie

winogrona, ziarna słonecznika.

Obiad

Barszcz ukraiński na wywarze mięsno-warzywnym z ziemniakami, pulpety rybne w sosie chrzanowo-koperkowym, ryż, surówka z marchwi i jabłek, 100 % sok pomarańczowy, ½ gruszki 1,3,4,7, 9

Podwieczorek

Kawa zbożowa na mleku, herbata Lemon Grass z miodem, placki z bananem. 1,3,7