Menu

Witamy

Jesteśmy po to,

aby stworzyć warunki wychowawcze i edukacyjne,

zapewniające wspomaganie oraz ukierunkowanie rozwoju

wszystkich dzieci zgodnie z ich wrodzonym potencjałem

i możliwościami rozwojowymi.

Skutecznie przygotowujemy dzieci do podjęcia nauki

na dalszych etapach edukacyjnych

i radzenia sobie w życiu społecznym.

Ważne ogłoszenia

Zdjęcia jesienne - firma PRO-ART

23/09/2016

czytaj więcej

Koncert saksofonowy

23/09/2016

czytaj więcej

Pikiniki integrujące

Zapraszamy dzieci wraz z Rodzicami na pikniki integrujące

23/09/2016

czytaj więcej

Warunki ubezpieczenia

08/09/2016

czytaj więcej

ROZPOCZYNAMY NOWY ROK SZKOLNY 2016/2017

30/08/2016

czytaj więcej

Jadłospis

Śniadanie

STÓŁ SZWEDZKI Kawa zbożowa na mleku, herbata owocowa z miodem, chleb ziarnisty, razowy, zwykły, masło, ser żółty, polędwica z indyka, pomidory koktajlowe, papryka. 1, 7,11

II Śniadanie

arbuz

Obiad

Zupa kalafiorowa na wywarze mięsno-warzywnym z ziemniakami, gulasz ze schabu z musem warzywnym, ryż brązowy, surówka z czerwonej kapusty z rodzynkami i jogurtem, woda z miętą i cytryną. 7, 9

Podwieczorek

Herbata z cytryną, bułka grahamka z masłem, jajo gotowane z sosem jogurtowym, ogórkiem kiszonym, szczypiorkiem. 3,7

Śniadanie

STÓŁ SZWEDZKI Kakao na mleku, herbata z cytryną i miodem, bułka z ziarnami, kajzerka, masło, schab pieczony, twarożek z wanilią, rzodkiewka, ogórek świeży. 1,7,11

II Śniadanie

½ banana

Obiad

Krem z cukinii i pomidorów na wywarze mięsno-warzywnym z makaronem, kotlet pożarski pieczony, ziemniaki, koperek, mizeria, mini marchewki, 100% sok jabłkowy. 1,3,7,9

Podwieczorek

Koktajl mleczno-owocowy (banan, truskawki), kisiel, chrupki kukurydziane. Godz.16,30 Herbata z cytryną, kiełbaska z grilla, bułka, ogórek kiszony, ciasto ze śliwkami 1,3,7

Śniadanie

Płatki owsiane na mleku, herbata owocowa, chleb żytni jasny ze słonecznikiem, pasztetem domowym (wyrób własny), serkiem ziołowym, ogórkiem kiszonym, papryką. 1,3,7

II Śniadanie

½ gruszki

Obiad

Kapuśniak na wywarze mięsno-warzywnym z ziemniakami, klopsik z mięsa wieprzowo-drobiowego duszony w sosie pomidorowym, kasza gryczana, surówka z kalarepy, jabłek i orzechów z jogurtem, woda z pomarańczą i cytryną. 1,3,7,8,9

Podwieczorek

Mleko, herbata , chałka z masłem, rodzynki, kiwi. Godz.16,30 Herbata z cytryną, kiełbaska z grilla, bułka , ogórek małosolny, ciasto ze śliwkami. 1,3,7

Śniadanie

Zupa mleczna z makaronem, herbata owocowa, chleb razowy, pszenno-żytni z masłem, pastą z jaj, szczypiorkiem, szynką wieprzową, pomidorem, papryką. 1,3,7

II Śniadanie

½ jabłka, rzodkiewka do chrupania

Obiad

Zupa krem z brokuł na wywarze mięsno-warzywnym Z grzankami razowymi, panierowany filet z mintaja, ziemniaki, koperek, marchew z groszkiem i masłem, 100% sok pomarańczowy. 1,4,7,9

Podwieczorek

Kasza kukurydziana z musem malinowym, wafle pszenno-ryżowe. Godz.16,30 Herbata z cytryną, kiełbaska z grilla, bułka, ogórek kiszony, ciasto ze śliwkami.1,3,7

Śniadanie

STÓŁ SZWEDZKI Kawa Inka na mleku, herbata z cytryną, chleb jęczmienny ziarnisty, masło, parówka z szynki na gorąco, pomidory koktajlowe, szczypiorek. 1,7,11

II Śniadanie

winogrona

Obiad

Barszcz ukraiński na wywarze mięsno-warzywnym z ziemniakami, pierogi leniwe z jogurtem naturalnym, surówka z marchwi i pomarańczy, kompot truskawkowo-gruszkowy. 1,3,7,9

Podwieczorek

Herbata z cytryna, chleb razowy, zwykły, masło , szynka drobiowa, sałatka jarzynowa (jabłko, ogórek kiszony, jajo, marchew). 1,3,7